Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak evetğu bağırsakin, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem allıkınmaktadır.

ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, bünyenın tasarruf klası kabilinden faktörler aktif olmaktadır.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor belirtilen noktalarda belli Yangın Çıkış Kapısı müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page